lørdag 26. juni 2010

Klar for kulda

Ble litt feil å stå ute i 25 varmegrader med en tykk ulljakke på seg. Men er man ferdig så må det jo dokumenteres, sant?
Men det er ingen tvil om at jeg er klar når høsten og vinteren kommer med denne jakka.

Denne ble startet i romjulen, var along på hoodie inne på Hobbyboden. Hvor mange som ble ferdig, den aner jeg ikke, men jeg vet at det ennå er noen som ikke har fått en ferdig hoodie ennå;)
Jeg har hatt halvannen arm igjen leeeenge, men det har vært så mye annet som har fristet. Med en kjapp telling på Ravelry, så har jeg 15 ferdigstilte prosjekter siden nyttår. Så uvirksom har jeg i allefall ikke vært.

Dette er mitt første prosjekt med fletter, og det gikk forbausende greit. I og med at jeg er over gjennomsnittet glad i oransje, så er jeg superfornøyd med både farge og form:)
Garn: Vamsegarn fra Husfliden
Mengde: Ca 15 nøster
Pinne: 4 og 5


fredag 25. juni 2010

Lykke er

en blomsterbukett i et kjøkkenglass, plukket av den vakreste lille barnehånd...
og vakre langstilkede roser fra kjæresten, bare fordi han hadde lyst å glede meg...



lørdag 12. juni 2010

Plain and Boring

Denne var møkkakjedelig å strikke, og hadde det ikke vært for litt mas fra diverse damer på Boden så hadde den nok ikke blitt ferdig med det første:)

Men nå som den er ferdig er jeg kjempefornøyd. Den er utrolig myk og lett å ha på. Kjempet litt med garnet på slutten, var redd for å få for lite. Så jeg satte halsen på vent og strikket på vrangborden på ermene. Og når det var gjort så fortsatte jeg på halsen og strikket til jeg var tom for garn. Og det holdt ikke mere enn det måtte heller. Hadde under 1 gram med garn igjen da jeg var ferdig.
Dette blir nok en deilig genser utover høsten:)
Mønster: Plain and Simple
Garn: Wollmeise Twin, farge Feldmaus
Mengde: 3 hesper ganske nøyaktig
Pinne: 2.5 og 3