lørdag 4. april 2009

Kjole til lillefrøkna!

Etter å ha strikket litt babytøy fikk jeg streng beskjed av lillefrøkna om at nå var det hennes tur:-) Hun ønsket seg en ny kjole, så da var det jo bare og sette i gang..
Jeg har endel Kauni liggende som jeg egentlig ikke hadde de store planene med, og da var det jo greit å bruke litt av det til en fargerik jentekjole.
Kjolen er strikket etter et mønster fra et Sandnes hefte, nr 0902 for å være helt nøyaktig. Men originalkjolen skulle strikkes i Smart på pinne nr 3 og 3.5. Jeg strikket med hakket større pinner og egentlig tynnere garn, så jeg måtte strikke kjolen i str 8 år for å få den stor nok, selv om hun bare er 4 1/2år. Rakk opp et par ganger før det ble rett.

Jeg har brukt Kauni EX, og syns fargene er kjempefine. Og lillefrøkna er fornøyd, så da er mission completed:-)!!!!10 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Den ble jo kjempefin. Og når lillefrøkna er fornøyd så er det jo bare velstand. :)

mono sa...

Enda en superfin liten kjole!! Herlig med de fargeskifta! <3


PS! Ebba er en mix - mest Alaskan Malamute, litt Akita, litt Schäfer og littebitt Kaukasisk Ovtcharka. Rimelig stor jente - og litt av en hundfull frem til ho var ca. 2 år... *ler*

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flott kjole,veldig fine farger:) God påske!!

Blomstermamma sa...

Kjempesøt kjole. skjønner godt at frøkna er fornøyd med den. God påske!

hobbystua sa...

Så flott kjole i fine farger,og lillefrøkna er nok sikkert fin i den.Ha en riktig fin påske og jeg takker for titten over alt det fine jeg har sett på bloggen her:-))

Lena sa...

Knallfin kjole! God påske:-)

Magaki sa...

En utrolig fin kjole :)

Ha en god påske!

Charlene sa...

Det var en kjempeflott kjole!! :)
Mye fint å finne i bloggen din :)

Ha en fin påske :)

Beate sa...

Den ble kjempe flott!!

Gurimalla! sa...

Den var knakende fin!