tirsdag 1. september 2009

Fangsten etter Tananger-treffet :-)

Jeg har vært i Tananger i helgen, førstereis og kjente ikke en sjel. Men det viste seg jo å være null problem. Vibbedille har gjort en kjempejobb med å arrangere dette treffet, og man kan jo ikke si at det har vært noe annet enn vellykket, til tross for noget kjipt vær. Men været spiller jo ingen rolle når man treffer mange flotte damer fra hele landet med samme lidenskap som en selv har:-)

Da jeg kom hjem på søndagsettermiddag, ble jeg møtt av disse nydlige rosene:-) Verdens beste kjærest har altså vært og kjøpt blomset til meg som jeg får etter en helg på tur. Er jeg ikke heldig??
Jeg hadde ikke noen store handelplaner egentlig, men det ble nå litt uansett.... Ca 4kg uplanlagt garn. Men jeg har en plan med det meste av det da:-) Litt til julegaver, til meg selv, til lillesnuppa og litt bare fordi det var såååå fint;-)

Jeg har handlet silketweed, Perfect, Mandarin, Alfa, Viking alpakka, silke fra Bc garn, merino fra Viking og Øko bomull fra M&K. Jeg er storfornøyd med helgens fangst.

Kunne vel strengt tatt klart meg uten mye av det, jeg har jo ikke just lite å ta av hjemme, men pytt sann, er man i mekka så er man i mekka:-D
Og treffet er lagt inn på kalenderen for neste år, for dette gav virkelig mersmak:-D

13 kommentarer:

Tani sa...

Du er heldig som har en sånn bedre halvdel som gir deg roser..Det har jeg også, så vi får passe godt på de og dulle med de tilbake..he he Masse lekkert garn du hadde fått kjøpt.Gleder meg til å se resultater av garnet..Ha en flott dag videre.Klem

Pillen sa...

Guri land. Både roser OG garn? Skjønner du er ganske nære himmelriket nå :)

mayeliz sa...

Så tøff du er som turde reise på treffet uten å kjenne noen... Jeg turde ikke :-o Jeg tør ikke engang på på strikkekaffe, hehe
Masse flott garn du har fått deg - kos deg med det :-)

Solei sa...

Takk for sist! Koselig å hilse på deg...tenker ennå på din søte lille bulldog. Så godt å se at noen flere enn jeg shoppet "litt" garn!

Fidus sa...

Tusn takk for sist- det er flott at jeg har møtt deg også! Tananger har høy prioritet til neste år også, Mannen var glad for få meg hjem ( noe av det første som ble sagt var: "vi har rydet masse idag vi, sånn at det skulle være fint til du kom hjem"). Herlig med garn- jeg kom hjem med masse jeg ikke hadde planlagt, men fikk begrenset meg til den plassen jeg hadde tilgjengelig. Ha en flott dag, vi sees til neste år!

Unknown sa...

Tatt av på shopping du og, ser eg :)

Judith sa...

Jeg skjønner av flere at Tananger er et must. Tror jeg skal vurdere en tur til neste år jeg også. Høres kjempegøy ut.
Masse flott garn du fikk med deg hjem.

wigdis sa...

Takk for sist. Det var et kjempehyggelig treff og veldig hyggelig å bli litt "kjent" med deg. Synes du fikk en flott garnfangst på turen. Masse lekre farger.
Ønsker deg en fin uke videre.

Tani sa...

Hei, det ligger en award og en utfordring til deg i bloggen min.Håper du vil ta den i mot..Ha en flott uke videre.Klem

Et lite knips sa...

Først nå forstod eg kem frk.chilli var. Så fine blomster du fikk! Venter på bilde av både stjernespekksjalet og tøffelcapen din he he

Hanne sa...

Åååååå. Se alt det fine garnet! Nydelige farger :-)

Petronella sa...

Åhh - nydelige roser, herlig garn i flotte farger - sånnt liker jeg :-)

jannelea sa...

- Næmmen så mye garn, tenkte jeg og så kom jeg på at det ble noen kilo mer sjekket inn når jeg dro, så litt garn ble det nok på meg også! Jeg har mitt tanangergarn litt her og der, stykkevis og delt liksom.

Men roser ventet ikke på meg, men godt å komme hjem likevel! Heldige du!

Veldig hyggelig å prate med deg. Jeg håper vi treffes senere også!