lørdag 12. juni 2010

Plain and Boring

Denne var møkkakjedelig å strikke, og hadde det ikke vært for litt mas fra diverse damer på Boden så hadde den nok ikke blitt ferdig med det første:)

Men nå som den er ferdig er jeg kjempefornøyd. Den er utrolig myk og lett å ha på. Kjempet litt med garnet på slutten, var redd for å få for lite. Så jeg satte halsen på vent og strikket på vrangborden på ermene. Og når det var gjort så fortsatte jeg på halsen og strikket til jeg var tom for garn. Og det holdt ikke mere enn det måtte heller. Hadde under 1 gram med garn igjen da jeg var ferdig.
Dette blir nok en deilig genser utover høsten:)
Mønster: Plain and Simple
Garn: Wollmeise Twin, farge Feldmaus
Mengde: 3 hesper ganske nøyaktig
Pinne: 2.5 og 3

12 kommentarer:

Moan sa...

Fin :-)!
Det er ikke lett å kjempe seg gjennom glattstrikk på så små pinner.
Godt jobba!

Sisselshverdag sa...

Velig fin :)

Så flaks å ikke få restegarn da ;)

Ha ei flotte helg :)

Kelsina sa...

Den ble kjempefin! Godt det holdt med garn.
Har også lagt opp til denne, men som du sier det er kjedelig å strikke så jeg vet ikke om min blir ferdig med det første.

Turid sa...

Gratulerer med nydelig utført arbeide, flott ble den! :)

Rigmor sa...

den ble kjempe flott :) men skjønner godt at den ble kjedelig å strikke, glattstrikk kan være hardt! Men resultatet blir jo kjempe bra :)
ha en super bra søndag!

Brit Strikkenerd sa...

Kjempe fin ble vesten:) Av og til er det et slit og strev for å få disse produktene våre ferdig, men som regel er det verd det, slik som her hos deg:)

wims sa...

Den ble knallfin. Har selv en påbegynt en liggende i en krok. Moro er det ikke med alle disse rettmaskene. Men det ser så absolutt verdt det :O)

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflott!! Så bra at det holdt med garnet. Ønskjer deg ei fin veke.

PerJorun sa...

Tusen takk for kommentaren på bloggen min. Er helt i Olive-modus, ja nesten litt hekta. Men P&S er på lista den også.. din ble kjempefin! Er det ikke artig når det man strikker passer så fint? Og som Iris sier... jeg vil også ha sånn hår! hihi ;-)

LivM sa...

Den ble jo flott og du kler den helt supert! Det kan være kjedelig med glattstrikk, men det er også litt godt innimellom mønsterstrikkingen! Håper du får en flott helg!

Tani sa...

Den ble kjempefin!! Er du ikke glad du er ferdig med den?? Jeg blir alltid ekstar glad når jeg er ferdig med noe som har potensiale til å bli en Ufo..Flott utført arbeide synes jeg.Kjempestilig farge!! God sommer!!Klem

Monstermønster sa...

Så fin den ble! Liker kragern kjempegodt.