søndag 22. mars 2009

Endelig litt ferdigstillelse.....

Etter å ha startet ørten prosjekter så har jeg hatt lite ferdige ting og vise til. Men nå begynner det utrolig nok å komme seg:-)

Først ute var tunikaen til lillefrøkna. Det skal egentlig være armer på, men de droppet jeg glatt. Sånn som den er nå kan hun bruke den som kjole i sommer også. Hun er strålende fornøyd, og det er jo det viktigste:-))
Strikket i Lerke.

Som du ser så er det vanskelig å ta bilder her i huset uten at en av hundene sniker seg med:-))
Er i grunnen kjempefornøyd med tunikaen selv, den er fin i passformen og sitter bra. Og garnet er jo så mykt at den må være en drøm å ha på seg. Hun har allerede bestemt seg for at den tunikaen SKAL hun ha på seg i barnehagen i morra:-)

Og så er det Pink bluberry waffel socks til lillefrøkna. De er strikket i Silja som jeg fikk fra min hemmelige venn på Hobbyboden forrige omgang. Lillefrøkna bestilte fort noe til seg selv når hun så fargen. Har aldri strikket i dette garnet før, men det var godt og strikke med.
Litt på tå må man og være når man skal bli tatt bilde av:-))

8 kommentarer:

Magaki sa...

Nydelig kjole. Det fungerte fint uten ermer :)

Pillen sa...

Så moro at lillefrøken er fornøyd. Det er alltid moro for en mamma å gi noe hjemmelaget som faller i smak. Kjempefin ble den! Sokkene også :)

Annakin sa...

Tunikan är verkligen fin, härliga färger! Sockarna är också fina och ser varma och goda ut. Trevligt när banen blir nöjda med det man stickar åt dem. :-)

amylin sa...

Flott tunika! Den har jeg strikket også. Garnet er utroli mykt og deilig, ja.

Anonym sa...

Tunikaen ble kjempefin den. Og uten ermer kan hun jo vokse i den også. Har sansen for den lille firbeinte linselusen din. :o)

Linda sa...

flott tunika, er det ikke herlig å vere ferdig?:)


jeg selger garnet ja, for jeg strikker nemlig ikke sokker *knegg*
jobber med å sette opp en nettbutikk, inntil da selger man det under bordet, tihi

Bai sa...

Veldig kjekk den tunikaen - eg har også strikka han utan armar. Kjekk å jobbe med. Han blei veldig fin, din også!

Anonym sa...

Hehe, ja kjenner til det med dyr, selv om det her er katter og *kremt* det er like ofte jeg som springer etter dem for å ta bilde som at de går i veien;-)

Kjempefin kjole, synes den fungerer veldig bra også uten armene! Og så blir den jo mer anvendelig da, så det må sies å være et smart trekk!