torsdag 23. juli 2009

Hv-gave og sokkefrustrasjon..

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Ikke fordi jeg ikke strikker, for det gjør jeg. Det blir i noe mindre skala. Men med en mann som har vært skadet, barn, 4 hunder og ny, krevende jobb så sier det seg nesten selv. Men jeg skal ikke klage. Mannen er nesten helt tilbake til sitt gamle jeg, jeg stortrives i jobben og alle er egentlig fornøyde:-)

Jeg har mottatt hemmelig venn gave fra Hobbyboden.
Jeg fikk 2 nøster Kitten Mohair, 2 nøster babyull fra Dale, sommerskum og 2 poser, for meg, ny te:-) Gaven var kjempefin, og jeg lurer på om det er Tani som er min hemmelige venn??
Og her er min stor sorg, et par sokker jeg får alt for lite garn til, jeg hadde håpt i det lengste at det holdt. Men det gjør det altså ikke. Jeg har heldigvis innsett det før jeg ble ferdig med sokk 1, men jeg syns det er forferdelig trist likevel. Garnet er såååååå nydelig, og fargene er helt fantastiske. Mønsteret er morsomt, Blackrose fra Knitty. Så her blir det opprekk, og jeg lurer på om jeg heller skal strikke meg et par pulsvarmere i samme mønster i samme garn.

Jeg er også nesten ferdig med en Hedera sokk, men fy filleren for et kjedelig strikk, så den forblir nok enslig til det kommer en lite usannsynlig dose med overmot til meg.
Og jeg er straks ferdig med skjørtet mitt fra Feminin Strikk også. DET har vært gøy strikk det. Jeg gleder meg som en unge til det er ferdig og kan tas i bruk. Jeg digger det så langt:-)))

4 kommentarer:

Pillen sa...

Så bra han er på bedringens vei. Sokken er nyyydelig!! Du får ikke tak i mer garn da? Får helt vondt i hjerterota av å høre du skal rekke den opp.

Unknown sa...

Det må da gå å få tak i mer garn?

Beate sa...

Nydelig farge og mønster på sokkene. Får du ikke tak i mer garn da??

Frk. Chilli sa...

Både sokken og garnet er nydelig. Men det er noe garn som jeg bestilte fra USA, og det ble mye dyrere enn jeg hadde forestilt meg. Så jeg går nok for opprekking, og finner noe annet gøy jeg kan lage av det...