mandag 22. juni 2009

Pakker i posten, det liker jeg:-)

Det er alltid like spennende å få gave i posten:-)
Her er gaven fra min hemmelige venn på Hobbyboden. 6 nøster med Safirgarn i herlige høstfarger, en bok om Grønn mat og et koselig kort. Garnet har noen nydelige farger og jeg skal garantert finne en bruk for det:-) Tusen takk min hemmelige venn som jeg ikke helt har funnet ut av hvem er:-) Jeg er kjempefornøyd med gaven!!! På NSF har vi strikkevenninne. Og her fikk jeg 2 hesper med Jasmin, 100% lammeull i en nydelig dyp lillafarge. Bildet lyver på fargen, de er ikke så blå.. Fikk og en melkesjokolade, en Kvikk Lunsj og kort:-) Hintet fra min strikkevenninne er at hun er tvillingmamma, men jeg klarer ikke å finne det helt ut. Jeg må nok leke detektiv litt til. Uansett, gaven var kjempefin!!! Tusen, tusen takk:-)


4 kommentarer:

amylin sa...

Flotte gaver og flott garn.

Fru Keilegavlen sa...

Så flotte gåver du har fått. Nydelege sokkar i posten under. Ynskjer deg ei fin veke.

Jane sa...

Fryktelig imponert over denne sokke-galskapen deres altså :)
Jeg har antakelig strikket 10 sokker i hele mitt liv, og det har endt i kun ett par... Jeg kan virkelig ikke fordra å strikke sokker, til tross for at jeg elsker strikkede sokker... ;o)

shygirl sa...

Så fine gaver, kan tenke meg den lillafargen er lekker. Det er en utrolig vanskelig farge å ta bilde av.
Likte veldig godt den babykjolen i rosamelert garn, skikkelig sommersøt farge på den. :))
Er imponert over sokkestrikkingen, får så utrolig lyst til å starte med sokker jeg også men her er det iallefall et par ufoer som skal bli ferdig først. :-))
God sommer!