tirsdag 2. juni 2009

Sokker til han og henne

Å tilbringe tid på sykehus kan fort bli kjedelig, da er det greit å ha noe å dille med. Så mens samboeren lå og slumra mellom slagene strikket jeg.

Har tidligere sagt til samboeren at hvis han ville ha seg ullsokker så fikk han kjøpe de, for jeg gadd ikke å strikke til han. Han bruker nemlig størrelse 47/48, og det er langt!!!

Men jeg hadde meg en tur innom Tjorven en dag dagene i Oslo. Det var forresten lettere sagt en gjort å finne det. Jeg kunne jo ikke vite at Majorstua var på størrelse med byen jeg bor i......
Men etter litt feilgåing og spørring fant jeg frem. Og ohlala, for en herlig butikk. Jeg fikk svidd av noen kroner der ja:-) Blant annet så kjøpte jeg Big Fabel, og med tykt garn og tykke pinner så var det ikke så galt å strikke sokker i størrelse ski:-)
Fikk og strikket sokker til meg selv i Viking Sportsragg, syns det ser ut som sukkertøy.

Her er sokkene til samboeren avbildet i hans normale stilling fortiden, nemlig i horisontalen:-)
5 kommentarer:

Sommertid sa...

ikke verst !..hi hi,,vet åssen det er med store størrelser på føttene...min bedre halvdel bruker den størrelsen han au ;)
Men jeg har aldri strikket noen sokker til ham...
Majorstua er stor plass..og ikke altid så lett å finne gater og husnr...men det er bare å spørre..så får man som regel en veibeskrivelse..høyre..venstre osv.

God bedring til mannen i horisontalen...håper det går bra med han...og at du får strikket enda mer..for å få brukt litt av lageret du har skaffet deg nå ;)

Hege sa...

Så lekre sokker! Sukkertøyfarver ja! :)

irenesol sa...

Takk for kommentar i bloggen min. Kjenner til store sokker ja, broren min bruker str. 47, blir ikke så mange par på han gitt.

Tani sa...

Ingenting er bedre enn gode varme hjemmestrikka sokker..Problemet hørtes kjent ut,ja...Det satt langt inne å strikke sokker til min Kjære også..God bedring til mannen!

Silje sa...

Sukkertøysokkene var veldig søte, og jeg elsker det fabelgarnet i akkurat den fargen der! Har akkurat strikket en genser til sønnen min i det :) Nå står sokker for tur.