tirsdag 16. juni 2009

Sokkegalskap

Inne på Hobbyboden herjer den verste sokkegalskapen. Det er en del damer som skal strikket 52 sokker på et år, dvs 1 par i uka!!!! Og de tryller frem det ene lekre paret etter det andre. Jeg har overhodet ingen planer om å strikke ett par i uka, men det er jo lett for en svak sjel å bli påvirket av galskapen. DET må jeg ærlig innrømme.

Jeg liker egentlig ikke å strikke sokker, syns det er så fryktelig kjedelig. Men så feil det går an og ta, det er jo egentlig dødsgøy. Så fremt man strikker noe annet enn vanlige raggsokker. Det er jo så utrolig mye lekkert der ute.

Mitt første, ja for jeg har faktisk planer om flere, falt på Monkey av Cookie A. Var litt redd i begynnelsen for at jeg hadde gapt over for mye, men det gikk overraskende greit:-)
Ser i grunnen ut som om jeg har andeføtter her, vel har jeg breie føtter, men det får da være måte på hvor mye bildene skal lyve....
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og tror nok jeg kommer til å strikke disse igjen, må bare teste ut noen andre mønster først:-)

Garn: Regia, 4 fach haltbar (hva enn det måtte bety)
Pinne: 2,5 ( mitt første par i pinne tynn)
Nå har jeg lagt opp til et par med Hedera:-) Bruker litt tid, for jeg jobber så mye for tiden, men da koser jeg meg bare ennå mere når jeg først kan sette meg ned:-)


17 kommentarer:

Pillen sa...

Jeg bøyer meg i støvet! Første mønsterpar sier du? Da er det vel håp for en annen stakkar også da hehe.

AnnetteK sa...

Flotte sokker du har strikket :)

randi K design sa...

Ja sokkedilla herjer her borte også. Har snakket med folk som kun har strikket sokker, det eneste de kan. Men det er jo ikke så verst!
Dine var flotte, men fine farger.
Ha en forsatt fin uke!

wigdis sa...

Det var supre sokker og lekker farge. Må bare innrømme at sokkedilla har bitt seg litt fast i meg også, men synes som deg at det er utrolig kjedelig å strikke to like sokker. Derfor har jeg bare strikket en av hver foreløpig.
Lykke til videre med sokkingen.

wims sa...

Disse ble kjempefine. Er du først bitt av tynnesokkepinnerbasillen, så er den vanskelig å bli kvitt igjen:-) Tror dette er det første paret jeg har sett i det mønsteret som har blitt lekkert i flerfarget garn. Knallfine

M sa...

Nydelige sokker! Kjempe flotte farger :)

Judith sa...

Kjempefine sokker. Fine bilder også, flotte farger. Jeg må nok fram med strømpepinnene selv , ja:-)

Hanne sa...

Ja, ett par sokker i uka er glaskap. Men for noen vakre sokker det kom ut av den galskapen, da!
Ha en fin, fin kveld :-)
Pludrehanneklem

Felisi sa...

Se der ja! Herlige sokker i deilige sukkertøyfarger. Tror kanskje jeg må prøve meg på apekattene jeg også, tror jeg har printet ut oppskriften en gang... ;)

Raggsokker er dr..kjedelig å strikke, men det finnes jo så mange andre sokkeoppskrifter der ute, og vips er det morsomt å strikke sokker.

Tino sa...

Det var flotte sokker, både mønsteret og fargen! Hiver meg heller ikke på 52 par, men er flere jeg kunne tenke meg å strikke etterhvert.
Ønsker deg en fin uke videre :)

sol sa...

Knallfine sokker!

sipusa sa...

Veldig fine sokker ja, men de andeføttene ser jeg ikke noe til, de må ha lurt seg utenfor bildet et sted;-p

KRØLLEMIKKEL sa...

Kjempefine sokker du har strikket. Nå synes også jeg det er morsomt å strikke sokker, men det blir ikke 1 par i uken på meg heller!
Ha en fin ukeslutt!

medina sa...

Utrolig fine sokker! Skikkelig lekker farge.

AnitaK sa...

Så fine sokker! Monkey står på min to-do liste også, så jeg håper jeg snart får ånden over meg :)

Elins Strikkeri sa...

Superfine sokker i flotte farger, strikker ein del sokker men 52 par vert det ikkje her nei:) Ha ei fin helg!!

Maret sa...

Hei-hei...
her har eg nok ikkje vert innom før. Mykje fint du har på bloggen din. Og den body,en var kjempelekker til å være et "første" prosjekt med mønster...

Ha ei fin helg.