søndag 15. november 2009

Knapper i posten.

Det å følge linker inne på Hobbyboden, kan fort vise seg å være et uøkonomisk valg. Men du verden så mye gøy som havner i postkasse for en svak sjel når man gjøre det:)

Herlige, morsomme, fantastiske knapper kommer fra Butteredparsnip`s Shop på Etsy. Servicen er upåklagelig, hadde litt mailkontakt og det var kjappe og utfyllende svar.
Da pakken ankom i posten gikk jeg rett inn og bestilte flere, for dette var knapper etter mitt hjerte. Det eneste spørsmålet jeg har, er om jeg kommer til å finne prosjekter som er verdige en av disse knappene:)

Til slutt et lite bilde av lille doggisen i hus, Pepper. Han har en egen evne til å sovne i de rareste stillinger. Her ser det ut som om han har avgått med døden og Rigor Mortis intraff for en stund siden.


8 kommentarer:

Hanne sa...

Åhhh så fine knapper :)

sol sa...

Herlige knapper! Hunden ser virkelig død ut, godt den bare sover :)

Mayeliz sa...

Flotte knapper :-)
Den doggidsen kunne jaggu ha vært en mops, hehe De sover nemlig også i underlige stillinger :-))
Ha en fin søndagskveld

Elin sa...

Nydelige knapper! Ja, det skal være sikkert at det er lett å la seg friste til å kjøpe noe nytt:-) Så mange nydelige sjal du har laget! Jeg er kjempeimponert! Jeg har fått sansen for å strikke sjal jeg også. De ser ofte mer kompliserte ut enn de er heldigvis:-) Ha en flott uke!

MirreVirre sa...

Pakker i posten er alltid ålreit =)
Koselig blogg du har, du er i lista mi nå så jeg får fulgt med deg videre!
Ha en fin kveld!

Anlen sa...

Herlig med slike knappar! Eg har nokre eg ikkje har råd til å bruke, men dei er ikkje på langt nær så stilige som desse:)

Et lite knips sa...

DI VAR BARE RÅÅÅ!! Eg og vil ha sånne. Kan ta hunden og eg takk!

AnitaK sa...

Det var utrolig stilige kanpper, blir liksom siste finishen det på ett prosjekt om man tar seg råd til å bruke sånne fine kanpper da:) Digger hunden din!