fredag 13. august 2010

Fantastisk konsert og et lite jentesjal

Forrige fredag var vi på vei inn til Oslo for å overvære min årelange helt, nemlig Leonard Cohen.
Jeg har vært fan av han i mange, mange år, og hadde egentlig aldri trodd jeg skulle få oppleve han live. Men han var i Norge i 2008, da var vi på plass. Han kom tilbake både i fjor og i år, og begge gangene så har vi vært der. Jeg syns en konsert opplevelse med Cohen er helt fantastisk, og jeg elsker musikken hans. Og han har et fantastisk band og kordamer med seg når han spiller, så noe mere komplett opplevelse kan man ikke få:) Mannen er 76 år nå og jeg håper han holder på i mange år til, og ikke minst at han kommer til Norge neste år også:)
Konserten var i Spektrum og vi overnattet på Plaza. Vi måtte vente en stund for å få rom, og vi satte og ned i en sofagruppe der det satt et annet par. Og damen som satt der strikket, og garnet så mistenkelig ut som wollmeise. Så da måtte jeg jo spørre, og joda det var jo det. Men ikke nok med det, så var jo damen en Hobbyboden dame også. Verden er jammen ikke stor. Det viste seg det var Lindik. Vi fikk pratet litt i løpet av helgen og. Det er alltid hyggelig å møte en garnfrende:) Kjempekoselig å treffe deg Lindik:)

Så til strikking. Jeg har ikke den store given for tiden. Men noe blir ferdigstilt innimellom. Dette sjalet ble påbegynt 11 juli og ble ferdig 23 juli. Men siden vi har hatt en del overnattingsgjester så har det å få blokket det vært et problem. Og når jeg først fikk blokka det, så var det å få tatt bilde en uoverstigelig utfordring. Men det gikk da til slutt:)

Sjalet er strikket til datteren min som har ytret ønske om et rosa sjal i lang tid. Hun er strålende fornøyd, og har hatt sin egen fotosesjon med sjalet med sitt kamera:)
Her er et underveisbilde. Chilli, den ene dvergpinscheren min ligger under teppet, og det ser ut som om hun ligger og holder rundt nøstet:) Syns bildet var så søtt.

Fakta:

Mønster: Shetland Triangle (mitt 9. )

Pinne: 5

Garn: Kauni EE

Forbruk: 81g på 8 rep

8 kommentarer:

Cloudberry sa...

Nydelig sjal. Og mariusgenseren i forrige innlegg er også kjempefin.
Ha en finhelg :)

Moan sa...

Tenker hun ble glad, ja!

lindiks hobbykrok sa...

Kjempekoselig å treffe deg og familien også :) Tenker den skjønne frøkenen er fornøyd med rosa sjal :)Det var flott !

Kelsina sa...

Flott sjal! Gøy å møte artsfrender da.

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg sjal!!! Dette mønsteret har eg og hatt lyst til å prøve meg på. Akkurat no held eg på med Haruni, så kanskje Shetland Triangle må bli neste prosjekt.

amylin sa...

Så fint sjal og morsomt å treffe "kjente" sånn, da.

mimouna sa...

Så artig å treffe på "kjentfolk" da, og søtt rosa sjal. :o)

Tani sa...

Så flott det sjalet ditt ble!! Herlig farge!! Og et sjarmerende bilde av garn-passeren din..he he. Ha en knall-fin uke videre.