fredag 3. september 2010

Shetland nr 10 og en Hals:)

Når jeg ikke helt vet hva jeg har lyst å strikke, eller er lei av det jeg holder på med så har jeg en tendens til å legge opp til Shetland. Sånn ble dette til, men nå er det ferdig og avlevert til en kollega som fortjener en liten oppmerksomhet:)

Mønster: Shetland Shawl av Evenlyn A Clarke
Garn: Zauberball i sjokoladenyanser
Pinne: 4
Rep: 10

Og se denne fine halsen da:D Jeg kjøpte garnet av Avonlea, og ble inspirert av henne til å strikke denne halsen. Hun har laget flere. Da den var ferdig så viste det seg at den ble noget trang.... Jeg hadde den med til Tananger og sammenlignet den med Avonlea sine som var myyye større, og vi har brukt samme garn og samme pinne:) Så det er tydelig at jeg har terrorgrep på pinnene når jeg strikker

Men siden Avonlea er et av de snilleste menneskene jeg har møtt, så tok hun halsen, sprettet opp kitchenerstingene mine, som forøvrig IKKE var fine, Avonlea sine så man ikke, og strikket en rep til for så og sy den sammen igjen. Og vips, så hadde jeg en hals jeg fikk over hodet. Og den er så myk, så myk, så myk. Garnet består i merinoull og silke. Nesten så jeg gleder meg til jeg får bruk for den, selv om jeg er motstander av snø og kulde.. Tusen takk Avonlea, du er suuuupersnill*klem*

Mønster: Burberry Inspired Cowl Neck Scarf
Garn: Codex

Pinne: 4.5

Rep: 5 til slutt

8 kommentarer:

Nina sa...

Nydelig sjal, og den halsen ble jo helt perfekt! Godt å ha når høsten kommer :-)
Hilsen Nina

gyldenkron sa...

For noen flotte halsvarmere du lager, både sjal og halser

Mayeliz sa...

Det sjalet er kjempefint :-)
Heldig hun for fikk det.
Halsen ble jo flott den. Godt med gode hjelpere ;-)

amylin sa...

Den halsen har jeg også i køen min. Din ble veldig fin og sjalet ble flott!

Judith sa...

Fiint. Skulle ønske jeg hadde tålmodelighet til sjal! men den halsen tror jeg er overkommelig for meg også å prøve meg på;-)
Ha ei fortsatt fin helg.

Moan sa...

Nydelig hals! Så fin at jeg måtte lagre den.
Og sjokoladebrunt sjal.... *sukker*

Tani sa...

Jeg falt så for de halsvarmeren din!! Stilig farge! Du lager så mye fint, altså, heldig kollega du har som fikk et så flott sjal! Ha en god uke videre!

LivM sa...

Lekkert sjal og fin halsvarmer du har strikket!