onsdag 14. januar 2009

I`m in heaven..........

I dag var en særdeles god dag å gå i postkassen på.... HELE 3 PAKKER. Hurra!!!!!! Datteren min syns det var like gøy som meg, for det er jo hun som er "pakke-opp-sjef". Den første pakken min var fra min strikkevenninne fra NSF, og JA!!!den falt virkelig i smak. Da datteren min fikk sett innholdet kom det et langt : åååååååh, kan du lage noe til meg med det garnet.... Og det må jeg da kunne klare:-)
Pakken inneholdt et nøste syrinlilla Plumet, et nøste Pt2 i en litt lysere farge, et hespe med hvitt garn som jeg ærlig må innrømme at jeg ikke vet hva er, 5 herlige lilla knapper og en oppskrift på Alpelue. Og det blir nok en alpelue til lillefrøkna:-)
Tusen takk min hemmlige strikkevenninne, som jeg ikke helt klarer å gjette hvem er. Gaven var helt super!!!!

Pakke nr 2 inneholdt rent "gull". 6 nøster med Kauni, 1 EQ, 1 EK, 2 ED, 1 ET og 1 EL. Disse ble bestilt i en fei, selv om jeg ikke har noe spesifikke planer for de så gleder jeg meg vilt til å strikke noe med de. Har jo strikket en jakke til lillefrøkna i EQ tidligere. Ikke bare blir det fint, men det er så gøy og strikke med på grunn av fargeskiftene.
3. pakken var fra 123knit, et farlig, farlig nettsted for meg. Siden jeg oppdaget det så har jeg bestilt 4 ganger, venter på en pakke til *litt flau*. Her var det 3 nøster med Arwetta, 1 nøste med Indecita, her har jeg et fra før, men "måtte" ha et til for et påtenkt prosjekt..... Og 3 nøster med Peruvian Highland Wool. Og sist men ikke minst en rundpinne Addi. Mange som skryter av de, så jeg tenkte jo at jeg må prøve de også....

Jeg er ennå ikke kommet over rushet med pakkene og bare koser meg med garnet. Har stilt det fint opp i hylla mi, og nyyyyyyter synet:-)
Livet er herlig, og til for å nytes (om så det må litt garn til *lol*)


11 kommentarer:

mono sa...

Og, milde - så mye flott garn, da!! *smelt*

Gleder meg til å se hva du lager! =)

Anonym sa...

Herlige pakker! Ser at du blir sysselsatt i lang tid framover!

amylin sa...

Oj, så mye deilig garn! Heldige du!

Unknown sa...

Hei på deg....
Herlig postkassemat... liker slike pakker jeg også...Her blir du ikke arbeidsledig med det første...

Beate sa...

Her var det virkelig mye flott garn. Så synd at jeg har bestemt meg for at jeg må få brukt opp litt av alt det jeg har..

Bitt@mi sa...

For en herlig dag du har hatt:-) Mitt Kauni er EN (beige/natur) og jeg angrer ikke på at jeg kjøpte:-)
Men det går sakte med mitt mysteriesjal, i kveld måtte jeg strikke fingerløse vanter til min 7-åring. Hun har forøvrig i dag - nei i går, blir det, så dagen har gått med til det:-)
Ha ei god natt:-)

turvid sa...

Sånne pakker er bare gode å få!

Anonym sa...

Er det Addi Lace du bestilte? For de er GENIALE! Drømmer om slike pakker selv men biter negler opp til albuen i frustrasjon for at jeg ble med på garnslanking.

Sikler på ditt garn isteden;)

Anonym sa...

Juhuuuuu! For en herlig dag:-D
Garn, garn og mere garn, det er bare diiiiiggggg:-D

Hage og Foto entusiast sa...

:) He he.., ja det var litt av en dag. Du har mye å kose deg med, og det blir sikker mye fint ut av alt det garnet. :) Ha en flott dag.

Linda sa...

oi oi oi her var det mye lekkert!!! tipper du er rimelig glad i postmannen din nå, hehe

mange skatter...!!!