torsdag 29. januar 2009

Jeg har fått en award:-)

Jeg har fått en award fra Sopran:-) Og er såååå glad for det. Alltid koselig å vite at noen liker bloggen min. Så tusen takk Sopran, du har spredt glede i min dag i dag:-)
Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen:Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Så må jeg jo gi den videre:-) Og da vil jeg gjerne gi den til:

Pillen. Hun har vært primus motor bak Mysteriesjalet i Januar som var blant annet på Norsk Strikke Forum. Har mange fantastiske sjal og vise frem i bloggen sin:-) I tillegg til andre ting.

Mono. Hun har en utrolig fin blogg. Er fantastisk flink til å ta bilder, hun hadde blant annet en fantastisk fotoserie i føjulstiden. Og hun er fantastisk flink til å strikke, har mange fine ting i bloggen:-)

Torunn. En koselig blogg med maaaaange fine ting hun lager. Og er imponert over at hun har tid, trodde ikke veterinærer hadde fritid;-)

Beate. Enda en koselig blogg jeg ofte er innom. Hun lager og masse fint og har den søteste lille pusekatten ever:-)

AnnetteK. En blogg jeg og er titt og ofte innom. Lager mange fine ting, og har en morsom fotoserie om Nordic feet!!:-)

Linda. Enda en koselig blogg jeg ofte er innom og titter i. Hun lager masse, utrolig fint barnetøy, med kjempemorsomme figurer på:-) Så har hun ei som godkjenner tøyet også før det kan sendes videre:-)

Der var det jammen 6 stykker allerede:-) Kunne vel egentlig tenkt meg å gi awarden til flere. Det er så utrolig mange bra blogger rundt om kring. Jeg har vel aldri vært så inspirert og fått laget så mye som nå etter jeg oppdaget strikkeverden på nett. Så det er mange der ute jeg skylder en stor takk for påfyll av inspirasjon og kreativitet:-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen hjertelig takk.
Den er blogget :)

God helg!

mono sa...

Tuuuusen takk!! Superkoselig å få award, assa!! =)

Og for en omtale!! *rødme*

God helg ønskes deg og dine! Klem m

Anonym sa...

Tusen takk for koselig kommentar!
Kooos deg og ha en herlig helg!

Klem Vibbedille

Anonym sa...

Gratulere med fin award!

Takk for kommentar på bloggen min, ha en fortsatt god søndagskveld. :o)

Beate sa...

Takk for award. Det varmer alltid :)

Takk for kommentar på brillene. Jeg er veldig fornøyd, selv om det er litt uvant enda.

Fru Keilegavlen sa...

Tusen takk!! Utruleg koseleg! Skal prøve å få lagt den ut i løpet av helga!

Linda sa...

jeg oppdaget ikke kommentaren i bloggen min før nå jeg.. av en eller annen grunn nekter blogger å sende meg email fra den bloggen..

tusen takk!! jeg skal dele den videre jeg! (men tar den i strikkesaken-bloggen siden det er den jeg bruker mest;) )