tirsdag 6. januar 2009

Mysteriesjalet, del en

Nytt år og nye muligheter:-)
Jeg har blitt med på Mysteriesjalet som er igangsatt av Pillen på Norsk Strikke Forum. Jeg har aldri strikket et sjal med mønster, og var veldig spent da del en kom ut. Og jeg vrei meg i fortvilelse i begynnelsen, for jeg skjønte omtrent ikke en God damn thing!!! Men etter god hjelp av Pillen på NSF så gikk det opp et lys for meg også:-) Dette var kjempegøy, men puh for et konsentrasjonsarbeid, ikke noe tv-strikking dette her:-) Strikker forresten i Drops Alpakka.
Her er min spede begynnelse

Og her er alle 10 rapportene av diagram 2 ferdig. Passelig fornøyd med meg selv ja :-)

Her er et forsøk på et nærbilde av verket, beklager elendig bildekvalitet....
Har og meldt meg på Sokkealongen på NSF, og holder på med et par nå. Men de har blitt litt nedprioritert til fordel for sjalet. Men nå har jeg litt tid før del to kommer i sjalet så da får jeg vie litt tid til dem. For ikke å snakke om Nøstebarndressen og ennå et prosjekt..... Aner jeg noen ufo`er i sikte her???....4 kommentarer:

Anonym sa...

Knallbra!! Og bra du syns det går litt lettere nå. I morgen kommer del 2 vettu og da kan du rive deg litt i håret igjen hihi. Men tror også det kommer til å gå bra.

Du er kjempeflink!

mono sa...

Så lekkert det blir!! =)

Jeg begynte litt seint, så jeg har ikke kommet så langt, nei... *ler*

Angående Get Knitted - det gikk ganske raskt, ja - en ukes tid, tror jeg? Men tror ikke det er spesielt billig, der, assa - garnet jeg kjøpte kosta vel drøyt 4 pund nøstet - mens det samme garnet fant jeg til 6 dollar nøstet på Webs... Men pytt, pytt. *ler*

Irene sa...

Jeg er svært imponert! Tror ikke jeg orker sjal i mønsterstrikk på det nivået der...Puhh!!

Lisbeth Bula sa...

Flott blogg! Dette blir et fint sjal!