tirsdag 24. november 2009

Shetland nr 4

Og der var ennå et Shetland sjal ferdig:)
Dette er strikket til ei venninne som kom for en uke siden og lurte på om jeg kunne ha et ferdig til nå førstkommende lørdag. Hun skal i 40-årsdag, og ville gjerne ha et sjal som hun kunne ha over kjolen. Hun ønsket seg sort med litt sølv i, og sort med litt sølv i ble det.
Det er strikket i Dale babyull på pinne 4,5. Jeg har strikket 9 rapporter og i fellingen så har jeg med en tråd med sølv. Sjalet veier 117g.
Nå har jeg startet på et nytt sjal, denne gangen et relativt nytt mønster fra Evelyn A. Clarke, det heter Karin Lace Shawl. Jeg ble inspirert da jeg så det vakre som Pillen har strikket. Og jeg skal for første gang strikke i wollmeise, so far so good:)

14 kommentarer:

medina sa...

Så flink du er på sjal. Har aldri prøvd meg på det. Bortsett fra englemasker da. Søt hund du har...

Et lite knips sa...

Oi ble fint ja. Ka farhe kjole ska hu ha t då? Glede meg t å se WM sjalet ferdig!!

LivM sa...

Så mange lekre sjal du har strikket.Jeg har også det nye mønsteret men har ikke bestemt meg for garn enda. Det ser ut til at ditt blirr lekkert i rød Wollmeise.

Tove sin strikkeside sa...

Du strikker mange flotte sjal

mimouna sa...

Du er visst inne i en skikkelig sjalstim du! Heldig venninne som kan ønske seg sjal og få det på så kort varsel. Sort og sølv ble lekkert!

Nå skal jeg "kose meg" med ikke fullt så lekkert garn. Men det er morsomt det også! :o)

Solveig sa...

Skal si det går unna med sjalstrikk. Det nye sjalet så virkelig nydelig ut - tenker det røde garnet passer perfekt til hjertemønsteret.

Lisbeth sa...

Du er så flink med sjal! Du har inspirert meg også nå, så når julestresset er over, skal jeg også prøve meg :o) Jeg har forresten en liten award til deg i bloggen min :o)

Hannes hage sa...

Å, så lekkert, og for en heldig veninne!

AnitaK sa...

Jøss så lekkert! At jeg ikke kommer på sånt selv da, skal på julebord på lørdag og hadde seriøst trengt noe svart med sølv i...jaja, det får bli til neste år! Ingen racerstrikkere i min omgangskrets, og mitt første sjal henger fortsatt i pinnen, men det nærmer seg slutten da.. Synes du er veldig snill som strikker så fint til venninnen din, heldige hun! Ha en flott dag! Klem

wigdis sa...

Så flott sjal du har strikket. Lekre meiser også. Jeg gir meg heller ikke før jeg har fått tak i den lilla i midten. Den ser så nydelig ut
Ha en fin uke.

Hege sa...

Jeg er full av beundring!
Og så har jeg en utfordring til deg inne hos meg..
Ha en fin kveld!

AnitaK sa...

Little knits har gått tregt ja...bestilte 17 nov og det landet ikke i postkassa før i går. Men det er verdt ventinga altså, deilig garn! Men både jeg og Blomsterpiken/Margrethe har nok tenkt at det går spesielt tregt nå opp mot julen og slikt. Tror kanskje at jeg skal teste mer fra little knits senere...

jannelea sa...

Så fint sjal! Gleder meg til å se Wollmeise sjalet når det blir ferdig!

Pillen sa...

Skulle inn å se på Suzanne wollmeisesjal - men var litt tidlig ute tror jeg :) Så da purrer jeg likegreit på Karin Lace sjalet ditt ;)