lørdag 12. desember 2009

Flere kalendergaver:)

Her kommer det oppdatering på flere kalendergaver:)

I dag fikk jeg glanspapir, og med fortsettelse i gaven i morgen:) Det gleder både jeg og lillefrøkna oss til:) I går fikk jeg kjempefine hjemmelaga til/fra lapper, en er allerede tatt i bruk:)
10 desember dukket denne søte lille nissejenta opp, og hun står nå sammen med resten av nissefamilien som bor her i jula:)
9 desember var det en oppskrift på de kuleste nisstvottene, men den har jeg lagt en lur plass for øyeblikket.... Og dagen før var det garn som passet til oppskriften, må se om jeg rekker å få laget de før jul, for lillefrøkna var i fyr og flamme over de:)
Jeg syns Marita2 har gjort en glimrende jobb med pakkekalenderen så langt, og jeg forventer nå at resten og står i stil;)3 kommentarer:

Renate sa...

JEg trenger adressen din ;)

Fidus sa...

Så koselig med kalendergaver!
Hvis det er noe trlst, så har jeg tre andre tepper i sving, men de er litt fortrengt... Vi får se om jeg får motivasjon til de, jeg ble bare så inspirert når jeg endelig fant noe som kunne passe til en gutt. Jeg ahr jo sett babette fler ganger, men noen ganger må ma nbare ha ting inn med bitte små teskjeer! Kos deg videre og ha en flott dag!

LivM sa...

Flotte kalendergaver du har fått.
Er innom for å ønske deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!