fredag 4. desember 2009

Kalendergave

Dette var første kalendergaven min. Et nøste med Opal, jeg gleder meg til å strikke med det for jeg har aldri prøvd det garnet før. Og seee den fargen, fiiiiiiin:)
Kalendervennen min er Marita2. Vi har byttet kalendere og det kan jo ikke bli noe annet en en super førjulstid:)

Ble litt surr i bildene her, men alle gavene er blogget og jeg skal prøve å gjøre det daglig så det blir et system i pakkene:)

4 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Takk for hilsen på bloggen min! Mye fine kalendergaver her og mye spennende wollmeise-garn i flotte farger lenger ned! Ha en fin dag! :)

Glastrikk sa...

Så fint at du hygger deg med pakkene. Det er skikkelig stas med egen pakkekalender. Du kan bruke garnet til sokkeoppskriften, men det var bare et forslag og det er jo mange fine sokkeoppskrifter. Nå har jeg akkurat pakket opp sjokoladekulene, men spørs om jeg rekker å ta bilde før de er borte :) Flotte farger på Wollmeisegarnet. Ha en fin helg!

jannelea sa...

Heia!
Legger deg til jeg, så jeg får med meg hva det er du bedriver av strikkings! *smile*
Ser du har kjøpt litt mer garn du også siden Tananger. Var innom oppdateringen på WM i dag og fikk med meg to nøster av akkurat det jeg ville - svart så jeg får strikket selbuvotter i WM. Ble nesten julaften!
Så fine kalendergaver! kom på at jeg har en del opal liggende fra i fjor, det er bra garn! Lykke til og god helg!
Smil fra meg!

Nutte sa...

Hei, så koselig med kalendergaver da:) og det Opalgarnet hadde en skikkelig herlig farge! blir spennans å se hva annet du får :)