mandag 7. desember 2009

Kalendergave og pakker i posten

Førjulstiden er bare helt konge nå med pakkekalenderen:) Jeg og lillefrøkna har hver vår pakkekalender, og mannen er sutra litt over at han ikke har. Så i dag måtte vi ned og kjøpe sjokoladekalender til han sånn at han og skulle få:)

I dag i pakkekalenderen min fikk jeg en supersøt hekla nålepute. Det er kanskje sjans nå for at jeg klarer å holde orden på de hvis jeg putter de i her etter bruk:) Tusen takk igjen Marita2. Heeeelt supert!!!
Å gå i posten for tiden er jo bare morro. I dag kom det 4 hesper til med Wollmeise. En 2 pakning med turkis som bestod av Pfefferminz Prinz og Minze og en 2 pakning med høstfarger som bestod i Spice Marked og Brombeere. Jeg må jo si at Spice marked var noe av det vakreste ever, den har jeg virkelig lyst på mere av. Så jeg får satse på singel oppdateringer:)
Knapper i posten fikk jeg og i dag, og det er en av konsekvensene av å følge linker inne på Hobbyboden. Jeg kan desverre ikke for at jeg er en svak sjel..... Men lykkelig blir jeg når sånn som dette dukker opp:) Butikken er i UK, og heter Textilegarden, og for andre svake sjeler så finner du den her!!!!!Knappene er nydelige og det gikk rimelig raskt også, det var til og med en gratis gave inkludert; det fine soppbåndet i venste hjørne:)


4 kommentarer:

Glastrikk sa...

Nei og nei du må ikke friste med sånne knappebutikker :) Nydelig farger på meisene (jeg venter også på en ladning!). Har du noen forslag til hva jeg kan strikke av fjellgarnet? Jeg så noen hadde strikket bleiebukser.

mimouna sa...

Åh så mye fint! Glad jeg ikke tør å shoppe på nettet. Det hadde nok fort blitt dyrt er jeg redd. Både garn og knappeer var jo til å sikle over, sukk.

Ha en god helg!

jannelea sa...

Hei du! Jeg har ikke tenkt å lage 40 ting til jul nei. Det var jeg som hedde opptelling på prosjekter og fant ut at jeg holder på med 42(!) forskjellige strikkeprosjekter. Jeg har nedtelling etter hvert som de blir ferdige - noen trenger bare toves eller monteres, andre er knapt påbegynt.
Det er jo så fort gjort å kjøpe nytt garn... Ser du har kjøpt litt kosegarn du også! Jeg ser jeg trenger mer knapper...
Har planer om å komme ned i 10 prosjekter om gangen og strikke mer enn jeg kjøper...

Ha en strålende helg!

Fidus sa...

Da er jeg på vei inn i en knappebutikk... Knappene dine ser bar eflotte ut! Fine kalendergaver, forresten! Ha en fortsatt flott førjulstid!