mandag 15. desember 2008


Her er Veksejakken fra Nøstebarnboken, strikket i Kauni Eq. Denne fikk navnet regnbuejakken etterhvert som fargeskiftene kom frem. Datteren min syns det så ut som regnbuen:-)

Syns jakken ble fin og fargerik, og lillefrøkna var og storfornøyd, noe som egentlig er det viktigste i og med at det er hun som skal bruke den:-)

Lillefrøkna mi er egentlig lite og ingenting intressert i tv. Men da Blåfjell kom på tv har hun sittet klistret til det. Og da må det jo Blånisselue til. Hun fikk den i kalendergave for noen dager siden, og den har allerede vært flittig brukt. Mest innendørs da hun har vært hjemme med vannkopper nå i en uke. Men hun skal i barnehagen i morra og gleder seg til å vise frem lua si. Snakk om å være fornøyd:-)

Hun sitter og og kikker i Nøstebarnboken og lurer på om ikke jeg kan strikke både det ene og det andre til henne, og
da er det ikke farlig og handle garn og mønster og det som måtte være:-)
Jeg har jo skjønt at nettet er en farlig ting når man har strikkedilla, ikke minst når det kommer til garnshopping. Det er nesten så det er kjedelig å gå i garnbutikken, for der har jeg jo allerede saumfart hyllene x-antall ganger. Mye gøyere med det som er nytt og spennende.
Så ja, jeg har allerede brent av masse kroner på nytt og spennende, men til fornuftig bruk:-), garn.

2 kommentarer:

Beate sa...

Oi så flott den jakka var da!

Frk. Chilli sa...

Tusen takk:-)