lørdag 27. desember 2008

Så var julaften passert... Litt snodig feiring da den var uten min datter. Var sammen med familie, og det var kjempekoselig. Lillefrøkna var feiret hos pappaen sin dette året, og det blir ikke helt det samme uten henne. Men nå er hun hjemme igjen, og det er ennå mere deilig enn det det vanligvis er. Høytider er det noe spesielt med:-) Så i morra skal vi feire jul sammen, og det gleder vi oss alle sammen til.Litt strikking har det jo og blitt tid til. La opp til sokker på julaften og nå er de ferdige. Syns det er seigt å strikke sokker i voksenstørrelse, og spesielt når garnet og er tynt. Jeg burde ha ønsket meg tålmodighet til jul.... Men nå er de i allefall ferdige, og de skal tas i bruk av meg ganske så snart. Strikket i Online.

Her er undertrøyen fra Nøstebarn helt ferdig, tråder festet og knapper påsydd. Og den er påtenkt en liten krabat/krabatinne...Men først må den komme ut fra mammas mage:-) Den var kjapp og morsom og strikke, og det blir nok flere av dem. Strikket i Nøstebarngarn.

Og så var det julegaven fra lillefrøkna da. KnitPicks, Harmony Wood. Her var det en rundpinne i nr 3, og utskiftbare pinner i 4 - 4,5 og 5 og 2 waiere. Helt perfekt!!! Og lillefrøkna var stolt som en hane da jeg åpnet gaven, for hun visste at jeg ønsket meg sånne:-)


3 kommentarer:

Beate sa...

Så heldig du er som har fått så flotte pinner! Sokker i tynt garn er kjedelig, men så gode å ha i sko. Den trøya fra nøstebarn så god ut. Nå har jeg foresten endelig fått lagt deg til bloggoversikten min, det skulle jeg jo ha gjort for lenge siden, for du har en koselig blogg, og lager mye fint

Anonym sa...

For en knallgave fra lillefrøkna! Skjønner godt hun var stolt og du kjempeglad!

Anonym sa...

Ønsker deg og dine et virkelig fint og godt nyttår!